...

Doftprofiler i våra ljus

Upptäck de förtrollande doftprofilerna i våra ljus. Varje doft är noggrant utvald och skapad med naturliga eteriska oljor för att ge en långvarig och behaglig upplevelse. Våra dofter sträcker sig från fräscha och fruktiga till varma och kryddiga, vilket gör att det finns något för alla smaker och tillfällen.

Doftfri

Doftfri är doftfria ljus tillverkade av 100% sojavax. Dessa ljus är idealiska för personer som föredrar naturliga och rena produkter utan tillsatta dofter.

Black Sea

En djup och mystisk doft med toppnoter av petitgrain och ozon. Havssalt och plommon blandas med eukalyptus och mörk mysk för en förtrollande upplevelse.


Bohemian Rose

En bohemisk och blommig doft med toppnoter av basilika och grapefrukt. Ros och magnolia skapar en rik blomstrande hjärta, medan patchouli ger en jordig bas.


Brown Sugar and Fig

En söt och lyxig doft med inslag av fikon och karamelliserat socker. Djupa noter av brun socker och mörk mysk blandas med bärnsten för en varm och inbjudande atmosfär.


Coastal Cottage

En frisk och marin doft med toppnoter av bergamott och havssalt. Pion och mint i mitten kompletteras av en bas av enbär och lätt mysk för en uppfriskande doftupplevelse.


Coffee Shop

En rik och tröstande doft av nybryggt kaffe. Karamell och socker ger en söt dimension, medan vanilj och mjölk skapar en varm och inbjudande atmosfär.


Cranberry Prosecco

En livlig och festlig doft med toppnoter av citrus och tranbär. Champagne i hjärtat ger en bubblig känsla, medan basnoter av mysk och pralin ger djup och sötma.


Day at SPA

En uppfriskande och balanserad doft som tar dig till en lugn oas. Citron och lime blandas med jasmin och svart vinbär, medan patchouli och pudriga noter skapar en avslappnande spa-upplevelse.


English Garden

En romantisk och blomstrande doft som transporterar dig till en engelsk trädgård i full blom. Liljekonvalj och gröna blad blandas med ros, jasmin och syren, avslutade med en mjuk bas av vanilj och nejlika.


Fraser Fir

En frisk och grön doft som fångar essensen av en nyhuggen julgran. Noter av cypress och citronzest smälter samman med vintergrönska och cederträ, medan en rik bas av gran och bärnsten ger djup.


Fresh Cut Grass

En frisk och grön doft som påminner om nyslaget gräs en sommardag. Citrus och citrongräs blandas med grönska och mossa för en uppfriskande doftupplevelse.


Lavender

En klassisk och lugnande doft av lavendel, uppfriskad med citrus och bergamott. Eukalyptus och cederträ i basen ger en jordig och balanserad avslutning.


Limoncello Creme

En fräsch och söt doft med toppnoter av citron, socker och bergamott. Kaknoter och smör i mitten kompletteras av en bas av tonkaböna och honung för en läcker doftupplevelse.


Magnolia and Peony

En delikat och blommig doft som kombinerar körsbärsblom och bergamott med magnolia och pion. Mjuka noter av bärnsten och puder ger en elegant avslutning.


Moroccan Cashmere

En mjuk och förförisk doft med toppnoter av bergamott och puder. Socker, lavendel och vanilj blandas med ylang ylang och bärnsten för en sensuell upplevelse.


Pink Sugar Crystals

En lekfull och söt doft med fruktiga toppnoter av jordgubbe och hallon. Mjuk vanilj och tonkaböna i basen ger en balanserad och lockande sötma.


Saffron Cedarwood

En rik och exotisk doft med toppnoter av citrus och kardemumma. Palo santo och saffran ger en kryddig komplexitet, medan sandelträ och bärnsten skapar en varm bas.


Santal and Coconut

En exotisk och krämig doft med toppnoter av benzoin och kokosmjölk. Sandelträ och cederträ ger djup, medan en bas av tonkaböna och amyris skapar en varm och inbjudande atmosfär.


Sea Salt and Orchid

En fräsch och marin doft som kombinerar ozon och apelsin med havssalt och fresia. Lätta noter av tonkaböna och bärnsten skapar en harmonisk och uppfriskande atmosfär.


Tonka and Oud

En komplex och sofistikerad doft med toppnoter av amaretto och puder. Hjärtat av tonkaböna och balsam kompletteras av en bas av rom, mysk och söt oud för en lyxig upplevelse.


Whiskey

En robust och rökig doft som för tankarna till en lyxig whiskeybar. Den djupa aromen av ek och tonkaböna blandas med inslag av rök för en varm, inbjudande atmosfär.


White Oak and Vanilla

En sofistikerad och jordnära doft med toppnoter av palm och aloe. Ek och läder blandas med patchouli, medan en bas av rök, vanilj och whiskey ger djup och värme.

Varukorg
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.