...

Läderplånbok för män

1190.00 kr

  • 100% Naturläder från Italien
  • 100% Handgjorda
  • Inklusive personlig gravering
  • Plywoodlåda ingår ej
  • Behandlingstid 10-20 dagar
  • Material: Naturläder
  • Mått: 10.5 x 9 cm
  • Made in Ukraine by R.Ch

Läderplånbok för män med personlig gravyr

Skapad för stil och funktion

Läderplånbok för män i ljusbrunt läder med personlig gravyr, framsida
Ljusbrun läderplånbok för män med gravyr, stängd design

Ge ditt dagliga liv en touch av lyx och elegans med denna läderplånbok för män. Tillverkad med precision och omsorg, vår läderplånbok kombinerar både estetik och funktion, vilket gör den till en idealisk följeslagare för varje man. Med personlig gravyr kan du göra denna plånbok unik och meningsfull – en perfekt gåva till dig själv eller någon du bryr dig om.


Material och design som talar till dina sinnen

När du håller denna läderplånbok i handen känner du direkt kvaliteten. Mjukt, men samtidigt robust, läder som ger en känsla av hållbarhet och tidlös elegans.

  • Känsel: Den släta ytan av naturligt garvat läder ger en behaglig känsla mot fingertopparna. Varje söm är noggrant utförd för att säkerställa en lång livslängd och en premiumupplevelse.

  • Syn: Färgerna – mörkbrun, ljusbrun och svart – är noggrant utvalda för att passa olika smaker och stilar. Det naturliga lädrets patina kommer att utvecklas över tid, vilket ger varje plånbok en personlig karaktär som bara blir vackrare med åren.

  • Lukt: Doften av äkta läder är något alldeles speciellt. Det är en påminnelse om traditionellt hantverk och högkvalitativa material, en doft som signalerar hållbarhet och styrka.

  • Hörsel: När du öppnar och stänger plånboken hör du det distinkta ljudet av högkvalitativt läder som arbetar i harmoni med sin funktion, ett ljud som bär med sig en känsla av trygghet och pålitlighet.


Perfekt för personlig gravyr – Skapa något unikt

Vill du göra din läderplånbok ännu mer personlig? Med vår graveringstjänst kan du lägga till ditt namn, initialer, datum eller ett speciellt meddelande som gör denna plånbok till något alldeles eget. Det är en perfekt detalj för dig som söker efter en personlig touch, eller för dig som letar efter den perfekta gåvan till en nära vän, släkting eller partner.


Mått och storlek – Idealisk för alla behov

Vår läderplånbok är noggrant designad för att passa alla dina dagliga behov utan att kännas för stor eller klumpig. Med måtten 10,5 x 9 cm erbjuder denna plånbok gott om utrymme för dina kort, sedlar och kvitton, samtidigt som den enkelt får plats i fickan.

Inre funktioner:

  • 4 kortfack: Perfekt för dina bankkort, ID och andra viktiga kort du använder dagligen.
  • Fack för sedlar: Tillräckligt rymliga för att hålla dina sedlar organiserade och på plats.

Tre eleganta färgalternativ

Välj mellan tre sofistikerade färger som alla erbjuder sin unika stil:

  • Mörkbrun: En klassisk och tidlös färg som ger en känsla av djup och elegans. Perfekt för mannen som söker en sofistikerad stil.
  • Ljusbrun: Ett lättare, mer naturligt val som framhäver det genuina lädrets skönhet. Passar utmärkt för den som vill ha en mer avslappnad och jordnära look.
  • Svart: Den ultimata färgen för elegans och modern stil. En svart läderplånbok är alltid ett säkert och stilrent val.

Hållbarhet och kvalitet – En plånbok som åldras med stil

Denna läderplånbok för män är tillverkad av högkvalitativt, naturligt garvat läder som åldras med skönhet. Med tiden kommer lädret att få en naturlig patina som gör din plånbok ännu mer unik. Vare sig du väljer att använda den dagligen eller endast vid speciella tillfällen, kommer denna plånbok att stå emot tidens tand och bara bli vackrare med åren.


Varför välja en personlig läderplånbok för män?

Det finns många anledningar till varför vår läderplånbok för män är det perfekta valet för dig:

  • Personlig touch: Med möjligheten till personlig gravyr blir denna plånbok en unik accessoar som speglar din stil och personlighet.
  • Elegans och funktionalitet: Oavsett om du behöver en plånbok för affärsmöten eller vardagligt bruk, erbjuder vår plånbok både stil och funktion i ett kompakt format.
  • Högkvalitativt material: Naturligt garvat läder ger en känsla av lyx och hållbarhet, vilket gör plånboken till en långsiktig investering.
  • Perfekt gåva: Söker du en gåva till en speciell man i ditt liv? Med personlig gravyr och valmöjlighet mellan tre eleganta färger, är denna plånbok den perfekta gåvan till fars dag, födelsedagar, jubileer eller andra viktiga tillfällen.

Så här tar du hand om din läderplånbok

För att säkerställa att din läderplånbok håller sig i toppskick, rekommenderar vi att du följer dessa enkla skötselråd:

  1. Rengöring: Använd en mjuk, fuktig trasa för att torka bort smuts och damm. Undvik starka kemikalier eller rengöringsmedel som kan skada lädret.
  2. Fuktbehandling: Applicera regelbundet läderbalsam eller läderolja för att hålla lädret mjukt och förhindra uttorkning.
  3. Skydd mot vatten: Även om läder är ett hållbart material, är det bäst att undvika långvarig exponering för vatten. Om din plånbok blir blöt, låt den torka naturligt och undvik direkt värme.

Sammanfattning

Vår läderplånbok för män med personlig gravyr är inte bara en stilfull och funktionell accessoar, utan också en symbol för hantverk, kvalitet och personlig stil. Med dess klassiska design, högkvalitativa läder och möjligheten till skräddarsydd gravyr är denna plånbok det perfekta valet för varje man som söker det lilla extra i sin vardag. Anpassa din plånbok idag och njut av en produkt som inte bara åldras med värdighet, utan som också bär på en personlig historia.

Vikt 0.2 kg
Dimensioner 10.5 × 9 × 2 cm
Färg

Mörkbrun, Ljusbrun, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Läderplånbok för män”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Svart läderplånbok för män med gravyr, framsidaLäderplånbok för män
1190.00 krVälj alternativ
Svenska Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.