...

Om oss

Kendi Founders

Ivanna & Jakub Gad

Kendi Founders

Välkommen till Kendi,
en familjeägd startup som är dedikerad till att skapa handgjorda, ekologiska doftljus som fyller ditt hem med värme och skönhet. Vår resa började 2023 när vi, Ivanna och Jakub, som ett äkta par, bestämde oss för att förverkliga vår gemensamma dröm om att skapa hållbara och miljövänliga ljusprodukter. Förutom ljusen tillverkar vi också silikonformar för gips och betonggjutning.
Vi inbjuder dig att lära känna vår historia, våra produktionsprocesser och målen som driver utvecklingen av KENDI.

Vår Historia

Vår historia började med vår gemensamma kärlek till naturen och passion för skapande. Jakub, med mångårig erfarenhet inom snickeri och möbeltillverkning, och Ivanna, med sin kreativa konstnärliga ådra och ledningsförmåga, bestämde vi oss för att förena våra talanger. När vi började skapa våra egna ljus insåg vi snabbt att detta var vår gemensamma mission. Ivanna, som också har erfarenhet inom snickeri och handmålat möbler, tillför inte bara en konstnärlig vision till vår verksamhet utan också praktiska färdigheter. Hennes ledarskapsförmåga gör att vi kan arbeta effektivt och utveckla vårt varumärke.

Våra ljus skapas med kärlek och omsorg om varje detalj, med tanke på både ekologi och estetik. Vi tror att vårt arbete kan bringa glädje och skönhet till varje hem. Genom att kombinera våra färdigheter och vår passion har vi skapat Kendi, ett varumärke som är synonymt med kvalitet och elegans. Vi vill dela våra ekologiska och handgjorda produkter med hela världen, i hopp om att de kommer att inspirera andra att uppskatta naturens och hantverkets skönhet.

Vår Process

Vår önskan att leverera unika och högkvalitativa produkter samt vår omsorg om miljön, genom användning av återanvändbara förpackningar och påfyllningsbara insatser, har drivit oss att ta kontroll över hela produktionsprocessen. Från design och tryck till utskärning av förpackningar och etiketter övervakas varje steg noggrant. Detta gör att vi kan erbjuda en mängd olika produkter och säkerställa full kontroll över varje liten detalj. Vår process omfattar flera viktiga steg:

3D-design

Vår resa börjar med noggrann design av former i specialiserad 3D-programvara. Vi skapar unika mönster som speglar vår estetik och funktionalitet. Detta gör att vi kan ha full kontroll över varje aspekt av vår produkt, från form till detaljer.

3D-utskrift av prototyp

Därefter omvandlar vi våra design till fysiska prototyper med hjälp av moderna 3D-skrivare. Detta steg gör att vi kan testa och förbättra våra mönster, och säkerställer att den slutliga produkten uppfyller våra höga kvalitets- och estetiska standarder.

Skapande av silikonformar

När prototypen är klar går vi vidare till att skapa silikonformar. Denna process kräver precision och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att varje form är perfekt återgiven. Silikonformarna är mycket hållbara och flexibla, vilket möjliggör upprepade användningar.

Gjutning i gips eller betong samt ytbehandling med impregnering

Nästa steg är att gjuta våra former med hjälp av gips eller betong. Efter härdning är varje gjutning noggrant färdigställd och impregnerad för att säkerställa dess hållbarhet och motståndskraft mot fukt. Detta gör våra ljus både vackra och praktiska.

Gjutning av ljuset

Det sista steget är att fylla ljuset med naturligt sojavax. Vi lägger till högkvalitativa dofter certifierade av IFRA för att skapa unika doftkompositioner. Varje ljus är handgjutet, vilket garanterar att det är unikt och uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Design och tryck av etiketter

Design och tryck av etiketter är en integrerad del av vår process. Vi skapar unika, estetiska etiketter som återspeglar karaktären hos våra produkter. Detta säkerställer att varje ljus presenteras vackert och är redo att säljas.

Utskärning av etiketter och förpackningar med plotter

Det sista steget är att skära ut etiketter och förpackningar med hjälp av en plotter. Denna precisa process gör att vi kan skapa perfekta förpackningar som är både funktionella och estetiska. Varje detalj är noggrant utförd, vilket säkerställer den högsta kvaliteten på våra produkter

Lasergravering och Eget Etiketttryck

Vi erbjuder också personliga graveringar och specialdesignade etiketter för att göra varje ljus till en unik gåva.

Våra Värden

På Kendi lägger vi stor vikt vid värderingar som speglar vår omsorg om planeten och människorna. Våra ljus är tillverkade av högsta kvalitet, naturliga råvaror som sojavax och dofter certifierade av IFRA. Vi ser till att våra produktionsprocesser är så miljövänliga som möjligt. Vi har infört återanvändbara förpackningar och påfyllningsbara insatser, vilket gör att våra kunder kan njuta av vackra ljus utan att skapa onödigt avfall. Vårt engagemang för hållbar utveckling innebär att varje beslut vi fattar är inriktat på att skydda miljön och stödja en hälsosam livsstil.

Våra Produkter

Våra produkter sträcker sig från doftljus i olika storlekar och former till specialdesignade ljus för speciella tillfällen. Vi erbjuder också personliga graveringar och anpassade etiketter, vilket gör våra ljus till den perfekta gåvan för alla tillfällen.

Vi är särskilt stolta över våra ljus i gips- och träbehållare, som inte bara ser fantastiska ut utan också är hållbara och miljövänliga. Våra doftande blommor av vax är en unik detalj som gör våra ljus ännu mer speciella.

Framtidsvisioner

Vi har stora planer för framtiden. Vi vill fortsätta att växa och utveckla vår produktlinje, samtidigt som vi håller fast vid våra kärnvärden om hållbarhet och kvalitet. Vi planerar att introducera nya dofter och designs, samt utöka vår närvaro på marknaden genom samarbeten och nya distributionskanaler.

Tack så mycket

Vi på Kendi är tacksamma för ditt stöd och förtroende. Vi hoppas att våra ljus kan bringa lite extra ljus och värme in i ditt hem, och vi ser fram emot att fortsätta dela vår passion för hållbart hantverk med dig. Tack för att du väljer Kendi!

Varukorg
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.